Røykestopp med Røykeslutt

Hvordan kan Røykeslutt hjelpe meg å stumpe røyken?

Røykeslutt ønsker at du skal bli røykfri, derfor stiller vi flere tjenester til din disposisjon! Les mer om hvordan Røykeslutt kan hjelpe deg til røykeslutt!

Egen Røykedagbok på Røykeslutt

Hvis du registrerer deg, får du tilgang til å opprette din egen røykedagbok. Her kan du skrive om hvordan du føler deg fra dag til dag, og lese hvordan andre har det. Du kan også skrive inn hvor mange sigaretter du har forbrukt den aktuelle dagen.

Eksempel på hvordan Røykeslutt motiverer deg!

Profil på Røykeslutt

Videre har folk som titter innom røykedagboken din mulighet for å kommentere og oppmuntre deg. Det er alltid hyggelig med en oppmuntring når man slutter å røyke!

Hvor mange penger du har spart siden du joinet Røykeslutt

Etter at du har registrert deg, kan du redigere profilen din. Her kan du blant annet legge inn ditt normale forbruk (dette forblir anonymt). Hvis du gjør dette, og er flink til å skrive ned hvor mange sigaretter du har tatt fra dag til dag, når du skriver i røykedaboken, vil Røykeslutt regne ut hvor mange penger du har spart på å slutte!

Snakk med andre som slutter å røyke!

På Røykeslutt har du tilgang til et forum hvor du kan spørre og få tips av likesinnede. Hva venter du på! Det er bare å sette igang! Ingen unnskyldning er for god til å ikke slutte.

Registrer deg på Røykeslutt!