Hypnose-DVD hjelper deg med røykeslutt

Hvis du gjerne vil slutte å røyke, kan kanskje hypnose være svaret. Det har nemlig blitt utgitt en norsk hypnose-DVD. Hypnosefilmen, som heter «Stump Røyken!», hevder å hjelpe folk til permanent røykeslutt.

Bak hypnoseDVDen som lover røykestopp, står hypnotisøren Torgrim Holte. Han ble rikskjent da han hadde sitt eget program på TV2 (se Youtube-video), hvor han hypnotiserte publikummere for underholdningens skyld.

Røykestopp ved hypnose er et omdiskutert tema, men hvis denne DVD'en holder hva den lover, så skal den legge inn ankere om hvor vondt røyk er, i underbevisstheten din. Det er dette trikset som skal hjelpe deg til å slutte.

Slutt å røyke med Torgrim Holtes hypnose-DVD

Har hypnotisøren noe å fare med, eller er dette reinspikka lureri? Se denne filmen og bedøm selv:

Røykeslutt har verken sett, eller kjenner til personer som har prøvd hypnosefilmen, men mener likevel den er verdt å nevne.

Hvis du tviler på at hypnoterapi kan hjelpe deg til å slutte å røyke, anbefaler Røykeslutt boken «Slutt å røyke med «Endelig ikke-røyker – Den enkle måten å slutte på»

Dersom du har erfaringer med hypnose og røykavvenning, ser vi gjerne at du deler dem med andre som gjerne vil slutte å røyke i vårt røykeforum.