Slutt å røyke og få hvitere tenner

Hvite tenner, hvitt smil

Dersom du slutter å røyke, vil selvfølgelig tennene dine bli utsatt for mindre brun tjære og tobakksrøyk. Men det stopper likevel ikke der. Les hvordan røykeslutt kan gi deg hvitere tenner og et langt penere smil!

Vi har tidligere vist hvor mye penger det koster å røyke. En positiv måte å se utgiftene på, er at du faktisk sparer disse pengene, dersom du stumper røyken. Den store faren er å bruke de sparte pengene på slikkerier og kos som kan gjøre deg tykk. I steden kan du bruke pengene på økt livskvalitet, og er det én ting som vil gi en tidligere storrøyker økt livskvalitet, så er det en overhaling av tennene.

Hvite og pene tenner gir bedre selvtillit

Det er et ufravikelig faktum at et vitalt, hvitt smil vil øke selvbildet og selvtilliten dramatisk.

Mange vegrer seg for å bleike tennene, fordi det koster så mange penger. Paradokset her er at røykere bruker store summer på en destruktiv og farlig uvane, fremfor å bruke pengene på tiltak som vil øke selvbildet og gi høyere livskvalitet.

Tannbleking

Går man til tannlegen i dag, så kan de ikke bare fjerne tannsten og pusse vekk brune flekker – de kan også bleike dem! Tannbleking skjer ved at de tar et avstøp av over- og underkjeven din, for så å lage ei bleikeskinne som du selv smører inn med blekemiddel. Denne behandlingsformen, sammen med fjerning av plakk, tannsten og brune flekker, vil utvilsomt gjøre smilet ditt hvitere.

Et annet alternativ er å kjøpe en gjør det selv-pakke med tannbleking. Her er et eksempel på et tannblekingsprodukt.

Moralen er: Slutt med tobakk og sigaretter, spar pengene og gjør en real overhaling av smilet ditt.