uten røyk i 7 dager...hjeeelp orker ikke "abstinensene" og depresjon samt negative tanker lenger.....

10 svar [Siste innlegg]
Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde

hei

jente 31 år. røyka ca 10 år med 1 års opphold pga graviditet og amming  istarten...

sluttet pga gravditet og slutten gradvis helt ned til 1 om dagen for så ingen bare sånn plutselig....gikk tåli greit den gangen å slutte utenom for mye "abstinenser" 14 dagers tid....

 

denne gang gikk det ikke gradvis men rett på røykeslutt.!!  var så lei av røyken men samtidig var den jo min venn...men likevel sluttet jeg på sekundet og har ikke hatt et eneste trekk på 7 dager.  men er er sååå lei av de mange abstinensene om en kan si det sånn. vondt i kroppen, slapp, kvalm, skjelver sånn smått innimellom i økter, kroppen dirrer liksom innvendig, røyksug deluxe....men mest av alt har jeg fått depresjon i følge av røykeslutten denne gang...hmmm...negative tanker og er bare såååå humørsyk i svingninger hele dagen...kan også bare lett gråte uten å klare å ha styring over tårene..det bare renner....!!

 

er dette vanlig ???  har ikke opplevd dette før da jeg sluttet sist gang ?!?

hvor lenge varer dette ? har et barn med autisme og adhd  og som i tillegg er på utredning for tvangshandlinger og sanseforstyrrelser....samt endel innen slekta som det er litt styr med nå...mye å ta hensyn til her men samtidighet mye "styr" for meg også midt oppi dette. jeg ordker ikke å takle dette samt motgang uten røyken heller  å føler på en måte jeg har mistet meg selv liksom..ja min personlighet er en annens liksom...så vet ikke hva jeg skal gjøre....

var så "trygt" med røyken for meg..da klarte jeg  å holde tritt med dagene og glede meg over dem i stedet for slik det er nå. det er på vei til å ødelegge familien kanskje siden jeg er slik jeg er psykisk akkurat i røykeslutten !

 

hva kan jeg gjøre ???  hjeeelp !

Madelenes bilde
Offline
Last seen: 7 år 48 uker ago
Ble med: 12.10.2010
Hold ut

Depresjonen og humørsvingningene går over etter hvert, men det kan variere fra pers, til pers hvor lenge det varer. Jeg opplevde noe lignende sist jeg prøvde å slutte og jeg angrer veldig på at jeg ikke bare holdt ut! Jeg forsto ikke at d var røyken som gjorde meg deppa før etter jeg sprakk, så jeg ringte røyketelefonen, de sa at for de som opplever dette varer det vanligvis ikke mer en fjorten dager.

Om du vanligvis røyker for å takle stress, kan det være lurt å finne andre måter å redusere stresset på, jeg bruker pusteøvelser.

Husk: Det du opplever nå er bare en midlertidig prosess, og du kommer til å føle deg sterkere og friere om ikke lenge.

-Lykke til :) 

Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde
da håper jeg det ikke varer

da håper jeg det ikke varer mer enn 2 uker. for vil heller røyke enn å gå på mange nervetabletter.... (ikke noe galt i det altså men vil unngå det om en kan)

jeg røyker vanligvis for å takle stress ja. nå har jeg jo ikke røyken..............jeg vet ikke hvilke metoder jeg skal bruke...hmmm

har også i flere netter ikke sovet godt i det hele tatt, noen netter klarer jeg ikke å sove o gjeg har epilepsi i tillegg....(skal ha mye søvn elelr får en anfall)

så vet ikke hvilke sjangse jeg skal ta...

Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde
takk forresten du skev lykke

takk forresten du skev lykke til :)

Madelenes bilde
Offline
Last seen: 7 år 48 uker ago
Ble med: 12.10.2010
hmm

Om du føler du tar risikoer, høres egentlig ut som om du burde ringe legen din?

Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde
hmmm... da får jeg ringe.

hmmm... da får jeg ringe. takk for et godt råd hmmm

Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde
:)

:)

Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde
legen så jeg hadde store

legen så jeg hadde store problemer innen angst, depresjon og vonde tanker samt epilepsien da....han anbefalte meg å begynne å røyke igjen men heller være flinkere å trappe NED ikke stoppe slikt på sekundet som jeg gjorde. for min kropp tålte ikke dette. da ville mine abstinenser og soving gå mye bedre som da jeg sist sluttet :)

Madelenes bilde
Offline
Last seen: 7 år 48 uker ago
Ble med: 12.10.2010
Bra du fikk hjelp da!Håper

Bra du fikk hjelp da!
Håper det hjelper deg å slutte gradvis :)
Fortsatt masse lykke til, og god bedring.

Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde
takk og jepp :) men jeg er

takk og jepp :)

men jeg er god psykisk nå etter jeg startet med 3 røyker til dagen akkurat som jeg var før jeg røykte  og når jeg røykte !!  ;)

det hjelper meg å slutte gradvis for det gjorde jeg for 2 år siden. mye bedre det for da får ikke kroppen min sjokk :)

 

 

 

 

 

 

 

Gjesterøyker
Gjesterøykers bilde
"Pofferøyker" og Røykeslutt

Hei! Bråslutte og gi kroppen stallsjokk i form av svetting,småirritabilitet,grettenhet,rastløs osv...!? Ubehagelig spør du meg:bråslutt passer for noen og ikke for alle! Vi mennesker er forskjellige..!Jeg er enig med deg,bedre å trappe ned til for eks til antallet sigaretter du starta med,for min del var det i mellom 5-7 om dagen. Dvs. trinnvis og gradvis nedtrapping;-),glad jeg bare er "pofferøyker",dvs innhalerer kun inn til munnhula.. Synd i de som virkelig tar magadrag og røyker minst 25 for dagen!

Jeg "slutta" nå  for 2 dager siden, pga av at  både jeg og lommeboka gikk tom...,nyttårssmalhans!6,5 røyk for 3 dager siden, det  gikk KJEMPEBRA med 6,5 røyk,deretter over på 2,5 i går og ingenting i dag!...o.O  Jeg vet hva du gårigjennom,det må jo være BEDRE å røyke for eks. 3-7 røyk for dagen enn å bråstoppe.. Mange får et enormt sug etter matmsnop osv etter røykeslutt,og å være for eks.  20 kg overvekt osv,dvs bli fet,trøstespise  og inaktiv  er like USUNT som å røyke 30 sigg./rullings  om dagen.. Følg ditt tempo du og lytt til deg sjøl, for  mye heksejakt mot røykere . Ingen hetser de som drikker for mye,narkomane,overspisere,treningsnarkomane  osv....

Lykke til!

 "Anitra"