Noen som har råd til meg?

1 reply [Siste innlegg]
slaves bilde
Offline
Last seen: 8 år 27 uker ago
Ble med: 23.03.2010

Jeg blir deppa når jeg prøver å slutte å røyke.

Lurer på å prøve Champix fordi dette er en antidepprisiv medisin. Men en av bivirkningene kan hvist være at man blir deprimert/nedstemt.

 

Noen som har gode råd om hva jeg kan prøve?

 

Hilsen Slave

FriskPusts bilde
Offline
Last seen: 7 år 26 uker ago
Ble med: 17.03.2011
Champix

Jeg går på Champix, men jeg har aldri opplevet bivirkninger av noe slag. Faktisk slår det andre veien ut hos meg. Jeg føler meg lykkeligere enn på lenge. Så virkningen av Champix er forskjellig fra individ til individ. Mange har måttet slutte med dem pga depresjoner. Andre er som meg, merker bare positive ting og atter andre får litt fra begge leire. Du må rett og slett bare snakke med legen din og høre hva han/hun sier. Ellers må du bare prøve de ut og slutte med en gang dersom du får negative virkninger.

Som alternativ metode vil jeg anbefale boka "endelig ikke-røyker" Den setter endel ting på plass i sin rette kontekst og det er ingen bivirkninger. Du skal røyke hele veien mens du leser boka, så du har ingenting å tape. Boka har hjulpet svært mange ut av nikotinslaveriet, inkludert undertegnede. I mitt tilfelle var det nødvendig med både champix og boka samtidig. Men kanskje du er heldigere.

Ellers kan hypnose være tingen. ikke noe jeg har forsøkt selv, men vet flere som har blitt kurert ved hypnose.

Uansett.. du må bare lete og finne din metode. Ønsker deg lykke til i jakten.

FriskPust