Champix Dag 11 Sinnsykt trøtt, har sovet hele helga

Champix
mar 14 2010

Nå er jeg ikke i tvil lenger, Champix gjør meg dødstrett. I helga har jeg sovet nesten hele døgnet. I går, lørdag, for eksempel; da sov jeg først 15 timer fra fredag til lørdag, sto opp, var våken en times tid før jeg la meg igjen og sov til lørdags kveld.

Deretter fulgte kvelden og natten med småsoving i forskjellige intervaller. Drømmer helt sykt og virkelig, og våkner stadig av drømmene. Er også veldig kvalm etter å ha tatt pillene, til tross for at jeg spiser et par brødskiver og drikker rikelig med vann før og etter jeg tar pillene.

Den gode nyheten er at jeg begynner å merke avsky mot røyk da, den smaker virkelig drit, så tror det skal gå fint fra den 18.

Jeg vil dog ikke anbefale folk å velge Champix som første forsøk, for det er ekstremt hemmende å være så trøtt som jeg er i dagliglivet. Det er ikke bare trett i kroppen, men også hodet liksom. Tenker rett og slett ikke klart. Så hvis du har noe viktig foran deg i jobbsammenheng el.l. velg et annet tidspunkt å bruke pillene på, eller helst en annen metode.

Jeg kommer til å følge programmet videre nå, men jeg er faktisk usikker på om jeg kjøper oppfølgingspakken med 112 piller for å fortsette kuren etter startpakken.