3 tips for å fjerne røyksug ved røykeslutt

Gammel dame som røyker

Her er noen råd for hvordan du kan eliminere og fortrenge røyksuget ved røykeslutt. Før vi lister opp tipsene, skal vi pumpe deg full av motivasjon ved å se på noen av de uheldige ikke-helsemessige bivirkningene ved å røyke.

Røykere får gule tenner, og et smil som før var innbydende og vitalt, skremmer nå lusa på flatmark. Neglene blir ikke akkurat attraktive av store gule flekker de heller, skal man pynte negler er det neglelakk, ikke nikotin og tjære, som gjelder. Men Kanskje aller viktigst er ånden: Som røyker får du en ånde selv ikke Shrek ville misunnet deg.

Det stopper dessverre ikke her! La oss se på flere grunner til hvorfor du bør slutte!

Mindre sex som singel røyker

Nja, dette er kanskje en løgn. Røykere kan nok få sex i bøtter og spann de også, men fristelsen med denne overskriften ble for stor. En så dramatisk overskrift gjorde nok at du leste helt hit, og bare fortsett, det kommer mer!

Selvom du kanskje får like mye kroppslig hygge som røyker, er det likevel noe som er verdt å poengtere: Hvis du er singel, men på jakt etter en partner, så begrenser du valgmulighetene dine seg dramatisk ved å røyke. De fleste ikke-røykere synes røyking er motbydelig og anser røykere som svake mennesker med mangel på kontroll.

Ja, dette var mange heseblesende og uattraktive ord om røyking, men siden du har kommet hit til Røykeslutt kan man vel anta at du har lyst til å slutte? Bra! Det er jo det viktigste, at du faktisk er på jakt etter en metode som hjelper deg å slutte!

Røykeslutt-metoder

Røykeslutt kan dessverre ikke hjelpe deg med en enkel og generell metode som virker på alle, og vi tviler på at det er så mange andre kan det. Vi tror du må ta valget, og at den metoden du velger må passe til deg.

Kommer du over noe som vekker nysgjerrigheten og virker inspirerende: Prøv det! Hvis det ikke skulle fungere kan du i alle fall ha god samvittighet for at du prøvde! Hvis du ser på kjøp av røykesluttprodukter som ikke virker som et tap, så må vi minne om at du bruker enorme summer på tobakk og sigaretter allerede. De fleste antirøykprodukter er verdt et forsøk, sett i betraktning av prisen du betaler, både helsemessig og i penger, for å fortsette med den intense suginga di.

Fjerne røyksug

Men til disse rådene du ble lovet: Uavhengig av hvordan du angriper uvanen din, så vil disse tre rådene hjelpe deg å fjerne suget etter røyk ved røykeslutt.

  • Drikk mye vann, glugg, glugg, glugg
  • Stapp truten full av frukt og grønt, hele dagen!
  • Ikke sitt og synes synd på deg selv, du er på vei mot et friskere liv!

Fy fader, tenker du. For noe bull, her har jeg lest en hel artikkel og så får jeg servert disse tre enkle rådene! Det må i det minste ha vært god underholdning, ellers hadde du neppe lest helt hit. Røykeslutt håper også at du lærte noe viktig på veien, og at du slutter mens du enda har livet i behold.